FUTURAMA Business Park- Deutsche Börse

Business parky a firemní sídla
Číslo reference: 11160-05

Německá Detsche Börse otevřela na jaře 2011 svoje vývojové centrum v pražském office parku Futurama Business Park. Deutsche Börse Group, která si pronajala téměř polovinu první etapy Futurama Business Parku, nyní sídlí v budově B nad zákaznickými centry společnosti ČEZ a VZP.
Značení pro tohoto zákazníka spočívalo ve venkovním světelném označení na atice budovy, nerezovém logu do recepce a značení v interiéru objektu. Jako zahraniční zákazník si vybrala Deutsche Börse produkt z broušené nerezi od německého výrobce, se kterým jsme na tomto projektu spolupracovali.

Exteriérové světelné logo umístěné na atice budovy

Samostatné plastické znaky zhotovené z lakovaných Al profilů, prosvícení úspornými LED moduly s dlouhou životností, instalace na konstrukci atiky.

Detail nápisu

Noční pohled na světelné logo v provedení black&white

Technologie black&white zajistí, že znaky, které jsou ve dne černé v noci svítí.

Polep skleněných příček vstupu a vstupních dveřích do budovy, bezpečnostní pruhy v kombinaci s logem společnosti.

Grafika vyrobená ze samolepící folie s efektem pískování.

Skleněná lakovaná stěna s logem společnosti v hlavní recepci budovy.

Obklad stěny z kaleného lakovaného skla, instalace lepením, plastické znaky zhotovené z nerezového a lakovaného Al plechu, instalace lepením na skryté podložky na stěnu pomocí distančních prvků.

Detail nápisu v recepci

Jednotlivé plastické znaky z nerezového broušeného plechu instalované na skryté montážní podložky na skleněnou stěnu recepce.

Zastínění skleněných příček kanceláří a zasedacích místností.

Grafika vyrobená ze samolepící folie s efektem pískování, instalace na sklo, jednostranně.

Označení personálních i nepersonálních místností

Tabulka zhotovená z nerezového broušeného plechu s čelní plochou z čirého antireflexního akrylátu, který kryje vloženou tištěnou informaci, instalace lepením. Výhodou je možnost obměny textů samotným uživatelem, výměna pomocí přísavky.

TOPlist