• Související realizace
  • The Park Praha
  • DHL
  • SUN

Světelná loga pro The Park Praha

Reklamní značení
Číslo reference: 10471-99

Významní nájemníci areálu The Park Chodov v Praze dostali možnost umístit svá světelná loga na fasádě budov přiléhající k dálnici D1. Tato stěna se nazývá Datum Wall a mimo malé části, kterou tvoří ocelová konstrukce je celá ze skla.
Naše společnost navrhla a společně s dodavatelem fasády vyřešila způsob jak kotvit na této skleněné stěně světelná loga realizovaná pomocí jednotlivých prosvětlených plastik.

Světelné logo Accenture.

Světelné logo zhotovené z jednotlivých samostatných znaků. Korpusy z broušené nerezi. Čelní plocha z translucentního PMMA. Prosvětlení neonovými trubicemi.

Detail světelného loga Accenture.

Jednotlivé znaky jsou upevněny na pomocné vodorovné konstrukci lakované do neutrálního odstínu tak aby nosná konstrukce splynula s pozadím.
Nosná konstrukce upevněna k hlavní konstrukci budovy pomocí speciálních nerezových nožových kotev, které prochází přes skleněnnou předsazenou fasádu.

Světelné logo B|Braun na prosklené stěně Datum Wall.

Noční vzhled světelného plastického loga Fujitsu na Datum Wall The Park.

Detail světelného loga Honeywell.

Noční IBM na Datum Wall.

Světelné logo DELL.

Světelné logo zhotovené z jednotlivých samostatných znaků. Korpusy z broušené nerezi. Čelní plocha z opálového PMMA s polepem translucentními fóliemi. Prosvětlení soustavou zářivkových trubic s vysokou životností.

Detail světelného loga DELL.

TOPlist