Administrativní centrum GEMINI

Business parky a firemní sídla
Číslo reference: 11061-01

Jedním z významných projektů developerské společnosti Immorent je nájemní administrativní objekt Gemini, který se nachází v Praze na Pankráci. Jedná se o moderní objekty nejvyšší kategorie, poskytující nájemníkům nejen vysoký komfort ale také vynikající dopravní dostupnost.
Gemini tvoří dvě budovy , Gemini A a Gemini B. Každá z nich má v podzemních podlažích parkovací prostory a technické zázemí. Obě podzemní parkoviště lze propojit.

Orientační systém (OS) navržený, projektovaný a realizovaný naší společnosti reflektuje skutečnost, že v každé budově vznikají v návaznosti na tři samostatné svislé komunikace tři relativně samostatné části. Proto je ve struktuře OS budova ?rozdělena? na tři části a OS je řešen tak, aby pohyb osob (zejména návštěv) po budově byl co nejefektivnější. Materiálové řešení jednotlivých prvků značení je v souladu s moderní architekturou a současně zajišťuje minimální provozní náklady a vysokou životnost.

Hlavní orientační tabule budovy A. Informace jsou strukturovány jak podle podlaží, tak dle částí budovy (části AI AII a AIII). Schematický plán napomáhá orientaci při volbě směru ke svislé komunikaci.

Tabule z bezpečnostního skla s mléčně bílým pozadím. Popisy z jakostních samolepících fólií. Kotvení do masivní nerezové patky s broušeným povrchem.

Označení části budovy ve výtahové lobby. Navazuje na informace z hlavní orientační tabule. Prvek je instalován tak, aby byl viditelný z hlavní lobby.

Tabule z broušené nerezi s perforovanými popisy. Instalována na distančních podložkách.

Směrník k části budovy III a současně k jídelně.

Tabule z broušené nerezi s perforovanými popisy a jednotlivé segmenty ze shodného materiálu. Instalováno na distančních podložkách.

Výtahová informační tabule. Prezentuje příslušnou část informací z hlavní orientační tabule a potvrzuje správnost volby při ovládání výtahu..

Tabulka s rámem z hliníkového profilu s povrcghovou úpravou stříbrný elox. Vložený výtisk standardního formátu krytý čirým antireflexním akrylátem. Pojistka proti neoprávněné manipulaci s výtiskem.

Značení nepersonálních místností.

Tabule z broušené nerezi s perforovanými popisy. Instalována na distančních podložkách.

Tabule označení výtahu do podzemních parkovišť budovy A.

Vyznačení směru k recepci budovy a z podzemních parkovišť.

Tabule typ Hradec v závěsném provedení. Lakované profily kotvené v plastových bočních profilech. Popisy z jakostních samolepících fólií. Oboustranné provedení. Zavešeno na ocelových lankách.

Označení výtahového a schodišťového jádra. Svislá komunikace směrem k recepci.

Tabule typ Hradec v líniovém provedení. Lakované profily kotvené na skrytých plastových segmentech. Popisy z jakostních samolepících fólií. Kotveno na stěnu.

Označení dveří do výtahového a schodišťového jádra. Směr k recepci budovy A.

Tabule typ Hradec v jednostranném provedení. Lakované profily kotvené v plastových bočních profilech.. Popisy z jakostních samolepících fólií. Kotveno na stěnu.

Označení patra a vstupu do podzemníc garáží budovy a z výtahového a schodišťového jádra.

Vyznačení směru k výjezdu z podzemních garáží.

Označení parkovacích místa s modulem pro vložení výměnné informace.

Tabule typ City. Modul pro výměnný výtisk z čirého akrylátu. Zavěšené jednostranné provedení. Zavešeno na ocelových lankách.

TOPlist