Bytové domy Dvůr nad Rokytkou

Bytové domy
Číslo reference: 11147-02

Soubor bytových domů Dvůr nad Rokytkou je součástí rozsáhlého zeleného pásu obklopující pražskou říčku Rokytku. Domy jsou umístněny uprostřed mezi stanicemi metra B Vysočanská a Hloubětín. Velmi svěží architektura tohoto projektu vznikla v ateliéru Bílek Associates.

Návrh designu prvků značení vznikl ve spolupráci našeho grafika a architekta projektu a vycházel z loga projektu a jeho barevnosti. Celý systém značení je koncipován tak aby nenásilně zapadal do celého komplexu a prezentované informace jsou určeny zejména návštěvníkům a vnějším službám.

Informační plocha na vstupním bodu do obytného komplexu. Integrované logo projektu, orientační plán a prostor pro umístění doplňkových informací.

Exteriérová uzamykatelná vitrína. Rám z hliníkových profilů s povrchovou úpravou stříbrný elox, magnetická vnitřní plocha, čelní plocha z netříštivého akrylátu. Stojiny z ocelových zinkovaných a lakovaných profilů. Kotvení do skrytých betonových patek. Vnitřní popisy UV stálým tiskem na PVC fólii.

Směrník k jednotlivým objektům v obytného komplexu. Orientační čísla navazují na schéma v informačním prvku ve vstupním bodu obytného komplexu.

Exteriérový informační sloupek. Informační plocha z lakovaného profilu. Popisy z jakostních exteriérových fólií. Stojina z ocelového zinkovaného a lakovaného profilu. Kotvení do skryté betonové patky.

Směrník k jednotlivým objektům v obytného komplexu. Orientační čísla navazují na schéma v informačním prvku ve vstupním bodu obytného komplexu.

Exteriérová informační tabule. Informační plocha z lakovaného profilu. Popisy z jakostních exteriérových fólií.

Čísla bytů na poštovních schránkách bytového domu.

Tabulka z duralu s povrchovou úpravou stříbrný elox. Popisy vygravírovány a vybarveny.

Označení patra ve výtahové lobby bytového domu..

Číslo bytu s nosičem na jmenovku.

Tabulka z duralu s povrchovou úpravou stříbrný elox. Popisy vygravírovány a vybarveny. Integrovaný profil z čirého akrylátu pro vložení štítku se jménem. Montováno na skryté podložce.

Značení únikových cest v bytovém objektu.

Tabulka z bílého akrylátu s popisy z jakostních samolepících fólií. Montováno na skryté podložce.

TOPlist