Karlovarská Business Park

Logistické parky a sklady
Číslo reference: 11148-01

Areál o rozloze cca 15 ha se nachází v blízkosti jižního okraje pražského letiště a je v těsném sousedství nové okružní spojky navazující na dálnici Praha?Nürnberg. Je určen pro logistiku, lehký průmysl a kanceláře.
Mezi nájemníky patří např. Lindab, Johnson & Johnson, Panalpina, Evobus/Daimler a další.

Pro tento projekt byl implementován základní orientační systém zaměřený zejména na orientaci zákazníků a řidičů nákladních vozidel přijíždějícím k menším nájemníkům v parku. Systém je strukturován tak, aby řidič obdržel kontinuální informaci od vjezdu do parku, až po příjezd k cílové hale.

Exteriérový informační pylon umístěný u vjezdu do logistického parku. Solitérní prvek označující pozici vjezdu do parku a propagující logo parku. Design a barevnost jsou sladěny s navazujícím orientačním systémem.

Trojboký hranol. Vnitřní nosný rám z ocelových profilů. Opláštění sendvičovými deskami. Kotvení do skryté betonové patky pomocí 3D kotevního systému. Popisy ze samolepících fólií exteriérové jakosti. Okopový plech z broušené nerezi.

Informační stojan s přehledem nájemníků parku členěnými dle příslušnosti k jednotlivým halám (objektům). Prvek je ergonomicky přizpůsoben hlavní skupině uživatelů, kterými jsou řidiči kamiónů.

Stojan typu H. Stojiny z ocelových pozinkovaných profilů. Modulární informační plochy z lakovaného profilovaného pozinkovaného plechu. Kotevení do dvou skrytých základových patek přes 3D kotevní systém. Popisy ze samolepících fólií exteriérové jakosti.

Označení haly. Navazuje na informační prvky u vjezdu do areálu a případně na směrové prvky v areálu (obsahem i barevností). Vhodně zvolená velikost respektuje čtecí vzdálenost a garantuje optimální čitelnost.

Informační plocha z lakovaného pozinkovaného profilovaného plechu. Boční profily z kombinace hliníku a plastu. Kotvení do fasády (opláštění haly) pomocí hydroizolovaný kotevních spojů s příslušnou dilatací. Popisy ze samolepících fólií exteriérové jakosti.

TOPlist