Hotel Angelo**** Plzeň

Hotely a ubytovací zařízení
Číslo reference: 11156-01

Angelo Hotel Plzeň se nachází naproti světově proslulému pivovaru Plzeňský Prazdroj. Přesto, že je součástí řetězce hotelů stejnojmenné značky, upoutá zcela svébytným designem a elegancí. Směs sytě černých, korálově červených, žlutých a bílých tónů v kombinaci s nábytkem a doplňky z Dálného východu vytvářejí velmi zajímavé interiéry.
Dodávka značení pro tento objekt byla velmi zajímavou výzvou, zejména s ohledem na nutnost udržet velmi vysoký standard kvality a designu všech prvků značení, zejména v prostorách pro hosty.

Vstupní prostory hotelu, kde je kombinováno velké logo hotelu s běžícím textem tvořeným malými logy. Běžící text plní současně bezpečnostní funkci z hlediska označení prosklených ploch dle příslušné normy.

Popisy z jakostních samolepících fólií třídy životnosti min. 7 let v exteriéru.

Směrová tabule ve vnitřních prostorách hotelu.

Tabule zhotovená z jednotlivých segmentů. Jednotlivé díly zhotoveny jako sendvičová konstrukce tvořená vrstvami ze zlatého zrcadla a negatině pískovaného skla lepených speciální technologií.

Směrová tabule v prostorách hotelové recepce.

Tabulky označení nepersonálních místností v klientských prostorách hotelu.

Směrová tabule k pokojům a k evakučnímu výtahu. Tento prvek nenahrazuje bezpečnostní značení (značení únikových cest) ale pouze je doplňuje.

Čísla hotelových pokojů.

Evakuační plán s požární směrnicí.

Barevný výtisk formátu A3 umístěný v tabulce s rámem z lakovaného hliníkového profilu. Zaskleno čirým antireflexním sklem.

Označení místností v zázemí hotelu.

Tabulka typu Convex 04. Tělo tabulky z hliníkového profilu s drážkami pro vložení výtisku krytého čirým antireflexním akrylátem. Koncovky z černého plastu.

Označení vstupu do garáží z klientských prostor hotelu.

Označení vstupu do klientských prostor hotelu z garáží.

Tabule typ Hradec v jednostranném provedení. Lakované profily kotvené v plastových bočních profilech.. Popisy z jakostních samolepících fólií. Kotveno na stěnu.

TOPlist