Rezidence Kampa

Bytové domy
Číslo reference: 11271-01

Když se řekne KAMPA, každý se myšlenkami přenese do historické části Prahy - ke břehům řeky Vltavy, do blízkosti Karlova mostu, Čertovky, Národního divadla, do míst spojených s českými literárními a filmovými díly...
Historie REZIDENCE KAMPA se začíná psát roku 1892, kdy byl postaven činžovní dům podle projektu architektonické a stavební firmy Jechenthal & Hněvkovský.
Naše společnost byla vybrána na základě bohatých referencí pro realizaci interiérového informačního a orientačního systému. Při této dodávce jsme úzce spolupracovali s investorem a týmem architektů. Kromě funkčnosti byl kladen vysoký důraz zejména na vizuální řešení, preciznost provedení jednotlivých detailů prvků a zachování souladu s historickým rázem památkově chráněného neorenesančního domu.

Označení podlaží v kombinaci s označením hydrantu.

Skleněná tabule s broušenými a leštěnými hranami se zadní stranou v dezénu pískovaného skla. Číslo podlaží z masivní nerezi s povrchem SB. Kotveno systémovými distančními trny s úpravou SB.

Detail označení podlaží.

Označení hydrantu.

Písmeno H z masivní nerezi s povrchovou úpravou SB instalováno přímo na dveřní křídlo hydrantu.

Značení únikové cesty na schodišti.

Skleněná tabule s broušenými a leštěnými hranami se zadní stranou v dezénu pískovaného skla.Popisy z fólii s fotoluminiscenční fólií. Kotveno systémovými distančnimi trny s úpravou SB.

Označení bytu .

Smaltovaná tabulka v kopii původního provedení z 19. století instalovaná na záhlaví dveří.

Detail označení bytu.

TOPlist