Bauer Media

Business parky a firemní sídla
Číslo reference: 11277-01

Bauer Media je největším vydavatelstvím časopisů v ČR, kde působí od roku 1991 jako dceřiná společnost Bauer Media Group. V oblasti vydávání komerčních časopisů zaujímá přední místo v Evropě a působí i v USA a Číně. Česká filiálka má od letošního podzimu sídlo ve vlastní budově, jejíž interiérové i exteriérové označení jsme dodávali. Na návrhu designu značení jsme spolupracovali s architekty i samotným investorem tak, aby byly splněny jeho požadavky na vzhled prvků a především prezentaci všech názvů časopisů hned od vstupu do budovy.

Pylon před vstupem do objektu prezentuje loga časopisů vydávaných společností Bauer Media.

Prezentační prvek zhotovený ze sendvičových desek uchycených na nosné kovové konstrukci, jednostranný potisk barevným rastrem a logy časopisů, integrované světlo a intercom. Kotvení pomocí skrytého 3D stavitelného systému pro dorovnání prvku s dlažbou.

Hlavní orientační tabule ve vstupním prostoru.

Tabule z bezpečnostního skla, popisy ze samolepících folií nebo tiskem (logo). Instalace do stěny pomocí nerezových úchytů v rozích tabule.

Patrová tabule

Tabule zhotovená z bezpečnostního skla, popisy ze samolepících folií. Uchycení pomocí nerezových prvků v rozích tabule.

Personální tabulka

Vypouklý hliníkový profil uzavřený v horní a dolní části nerezovými koncovkami, čelní plocha krytá antireflexním akrylátem, pod který se vkládá výtisk s požadovanou informací. Výhodou systému je možnost uživatele provádět obměnu textů samostatně a s nízkými provozními náklady.

Nepersonální tabulka

Nerezová tabulka s broušeným povrchem.

Nepersonální tabulka

Jednoduché, přitom elegantní a moderní řešení tabulek z nerezi na skryté distanční podložce, s popisy ze samolepících folií.

Evakuační plán a požární směrnice

Rámeček z hliníkového profilu, do kterého se vkládá tištěný plánek, případně texty, čelní plocha překryta antireflexním akrylátem.

Označení vstupu k recepci z podzemních garáží.

Směrovka k recepci na stěnu realizovaná systémem Hradec. Tabule z profilu s povrchovou úpravou práškovým lakem, popisy ze samolepících folií. Instalace na skrytou distanční podložku.

Směrové značení podzemních garáží a parkovišť.

Označení směru výjezdu a příchodu k recepci je zhotoveno jako závěsný prvek v systému Hradecz Al. Instalace zavěšením na ocelová lanka při dodržení podjezdné výšky garáží.

TOPlist