BB Centrum- recepce Passerinvest

Business parky a firemní sídla
Číslo reference: 11466-01

Pro PASSERINVEST GROUP, významnou českou developerskou společnost, jsme dodávali atypické prvky vybavení její recepce. Sídlo společnosti se nachází v nově postavené budově Filadelfie v BB Centru v Praze Michli, které je možno zařadit k největším a nejúspěšnějším developerským projektům v České republice. Práce probíhala v úzké spolupráci s designovým ateliérem a jejím výsledkem jsou interiérové prezentační a dekorativní doplňky "šité na míru".

Originální tapeta zhotovená z černobílé reporodukce fotografie objektu Filadelfie, ve které se nachází recepce společnosti Passerinvest.

Vliesová tapeta s potiskem dle grafické předlohy, instalovaná lepením na čistý a hladký podklad. Tapeta je nainstalována po celé délce jedné stěny recepce.

Detail tapety instalované na stěně vstupního prostoru.

Vliesová tapeta.

3D plánek BB Centra na skleněné stěně recepce.

Skleněné tabule s pozadím v provedení imitace pískování uchycené na stěně pomocí nerezových distančních prvků (kartáčovaný povrch). Plánek realizován kombinací 3D objektů budov a ostatní grafiky ze samolepící folie.

Detail plastických objektů nástěnného plánu BB centra.

Objekty na skleněné ploše zhotovené z akrylátu různé tloušťky (dle výšky objektů).

V části recepce s neformálním posezením je instalována mapka BB Centra se stylovými čb fotografiemi jednotlivých staveb.

Skleněné tabule s instalovanými fotografiemi budov a plánku celého centra. Uchyceno na distančních prvcích z kartáčované nerezi kotvených do stěny.

Stojan na prospekty.

Polohovatelné police zhotovené z bezpečnostního skla, nosný díl stojanu z kartáčovaných nerezových profilů s vloženou dýhovanou deskou v odstínu sladěném s mobiliářem recepce.

Závěsný systém na stěnu k prezentaci diplomů.

Modulární závěsný systém zhotovený z nerezových tyčí a matných nerezových úchytů, prezentační plochy ze skla.

Detail kotvení prezentačního systému.

Tabule ze dvou vrstev skla uchycené na nerezové tyče pomocí 4 systémových úchytů.

TOPlist