Gemalto

Business parky a firemní sídla
Číslo reference: 11512-01

Gemalto jako významná společnost poskytující software a poradenství v oblasti informačních technologií má od roku 2011 svoje sídlo v jednom z objektů BB Centra v Praze Michli. Vzhledem k tomu, že se postupně rozšířila a obsadila celý několikapodlažní objekt, řešili jsme dodávku kompletního značení - od prezentace na venkovním pylonu až po zastínění skleněných příček. Výsledkem je ucelená dodávka nejrůznějších typů značení.

Označení společnosti na venkovním pylonu před vstupem a logo na vstupních dveřích.

Nerezový pylon oboustranně vypouklý, v horní části osazena čirá plocha s logem BB Centra, tištěný půdorysný plánek areálu a název společnosti se sídlem v daném objektu.

Označení vstupních dveří do budovy.

Logo ze samolepící folie instalováno na skleněné ploše vstupních dveří, stejně jako piktogramy upozorňující na zákaz kouření a použití kamerového systému.

Hlavní orientační tabule v recepci budovy.

Informační tabule ze dvou vrstev skla ukotvená v nerezových lištách. Spodní tabule s vícevrstvým polepem ze samolepící folie, texty z důvodu jejich snadné vyměnitelnosti aplikovány na čelní straně.

Detail grafiky na orientační tabuli

Kvalitní práce se sklem, kartáčovanou nerezí a kombinací tištěných a řezaných popisů přináší exkluzivní výsledek.

Patrová tabule

Tabule zhotovená stejně jako orientační tabule v přízemí ze dvou vrstev skla ukotvených v nerezových lištách.

Dekorační a polepy skleněné příčky.

Dnes velmi často využívaný způsob zastínění jinak čirých skleněných ploch u kanceláří, zasedacích místností nebo kuchyněk. Grafika z různě širokých pruhů je částečně průhledná, ale přesto navozuje pocit oddělení od ostatních pracovišť nebo chodby.

Dekorační a bezpečnostní polep skleněné příčky .

Zakončení skleněných příček mezi pracovišti v open space je z bezpečnostních důvodů zvýrazněno motivem z různobarevných pruhů.

TOPlist